V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

ASANSÖR PERDESİ KESME GÜVENLİĞİ HATASI

Ramis öksüz

Yeni Üye
Kolay gelsin iyi günler zemin katta 2 adet asansör perdesinde -90 kotunda kesme güvenliği hatası alıyorum. +0.00 kotuna getirdiğim ise hatalar düzeliyor sistem kurtarıyor gösteriyor rapor veriyor fakat perdelerin kuyu temeliyle arasında boşluk kalmış oluyor perde kesitini büyüttüm donatı çaplarıyla oynadım fakat yapamadım yardımcı olabilir misiniz

Ekli dosyalar

Kolay gelsin iyi günler zemin katta 2 adet asansör perdesinde -90 kotunda kesme güvenliği hatası alıyorum. +0.00 kotuna getirdiğim ise hatalar düzeliyor sistem kurtarıyor gösteriyor rapor veriyor fakat perdelerin kuyu temeliyle arasında boşluk kalmış oluyor perde kesitini büyüttüm donatı çaplarıyla oynadım fakat yapamadım yardımcı olabilir misiniz
Modelle önerilerim;
--radye temeli idecad önerdiği şekilde düz olarak (bu durumda boşluk kalmaz) modelleyiniz, kurtarıyor,
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
--kirişten dikine konsol çıkmayınız,
--fiber model işaretleyiniz.
1779190881621.png

hocam dediklerinizi yaptım konsol kirişlere 30x30 kesitinde kolonlar koydum fiber model işaretledim fakat yinede asansör perdelerindeki hatam düzelmiyor ilgili idare asansör kuyusu oluşturmamı istiyor düz modellemede zaten sistem kurtarıyor perdeler sorun kalmıyor hocam öneriz nedir

Geri