V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

V10'DA KURTARMAYAN NONLİNEER PERFORMANS ANALİZİNİN V11' DE KURTARMASI

Merhaba,
V10 versiyonda kurtarmayan nonlineer performans analizi V11 versiyonda kurtarıyor. Bu durumun sebebini öğrenmek istiyorum. V10' da kurtaryan proje V11'de de kurtarmaması gerektiğini düşünüyorum. Konu hakkında geri dönüşünü ivedilikle beklemekteyim. V10 ve V11 proje datları ekteki linktedir.

Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Merhaba,

Gönderdiğiniz projeler V11 ve V10.94 sürümlerinde kontrol edilmiştir. Nonlineer itme analizi sonuçları her iki sürümde de tutarlı sonuçlar vermektedir.

Her iki çözümde de yapı performans düzeyi Kontrollü Hasar olarak çıkmaktadır. Ayrıca nonlineer itme analizi seçenekleri kontrol edilmiş olup, sonucu değiştirecek hatalı bir seçim görülmemiştir.

İyi çalışmalar.

Merhaba,
V10 versiyonda kurtarmayan nonlineer performans analizi V11 versiyonda kurtarıyor. Bu durumun sebebini öğrenmek istiyorum. V10' da kurtaryan proje V11'de de kurtarmaması gerektiğini düşünüyorum. Konu hakkında geri dönüşünü ivedilikle beklemekteyim. V10 ve V11 proje datları ekteki linktedir.

Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
V10.94 te rijit bodrum katların kütlesi yapı toplam modal kütlesine dahil edildiği için performans analizinde kütle katılım oranı sağlanamıyordu. V11 de durum değiştirildi artık rijit bodrum katların kütlesi toplam modal kütleye dahil edilmiyor, dolayısıyla kütle katılım oranı sağlanabiliyor. Bu konu hakkında Oğuzcan Hadim beyin forumda daha önce yaptığı bilgilendirmelere ulaşabilirsiniz.
Bunun haricinde performans her iki versiyonda da Kontrollü hasar çıkmıştır.

Geri