Ö Ömer Faruk TAŞ Yeni Üye Pazartesi saat 18:58'de #1 Herkese merhaba kolay gelsin. K21 kirişinde sehim sınırını aşıyorum. Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Ekli dosyalar ALAADDİN BULŞU 13-07-2026 KİRİŞ SEHİM SINIRI HATASI.cde ALAADDİN BULŞU 13-07-2026 KİRİŞ SEHİM SINIRI HATASI.cde 2.8 MB · Görüntüleme: 3
Herkese merhaba kolay gelsin. K21 kirişinde sehim sınırını aşıyorum. Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Ünver ÖZCAN Uzman Üye Pazartesi saat 20:08'de #2 Ömer Faruk TAŞ' Alıntı: Herkese merhaba kolay gelsin. K21 kirişinde sehim sınırını aşıyorum. Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... kirişlerde sehim kontrolü gerekmiyor. kiriş ayarlarından sehim şartını her zaman denetle tiklerini kaldırınız.
Ömer Faruk TAŞ' Alıntı: Herkese merhaba kolay gelsin. K21 kirişinde sehim sınırını aşıyorum. Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... kirişlerde sehim kontrolü gerekmiyor. kiriş ayarlarından sehim şartını her zaman denetle tiklerini kaldırınız.