Yunus Emre Yürükoğlu
Yeni Üye
Uygulama içerisinde blok eklerken veya dosyadan yapıştır yaparken kendi kendine kapanıyor her projede her blokta yapıyor bu hatayı yardımcı olursanız sevinirim.

8.62.0 versiyonunu kullanıyım sorun şu ki bütün dosyalarda aynı sorun yaşanıyor dosyadan yapıştıra basıldığı an oluyor ekran bile gelmeden kapanıyorideCAD Mimari 7 kullanıyorsanız, Dosyadan Yapıştır işleminde Öngörüntü seçeneğini pasif hale getirerek işlemi tekrar deneyebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 63383
Farklı bir versiyon kullanıyorsanız, durumu kontrol edebilmemiz için sorun yaşadığınız BLK dosyasını ve ideCAD versiyon bilgisini bizimle paylaşmanızı rica ederiz.
İyi çalışmalar dilerim.
Dediğiniz kombinasyonu harifyen yaptım ancak hala aynı sorun devam ediyor sorunun blk dosyası veya idecad projesinde olduğunu düşünmüyorum çünkü herhangi bir dosyada ve herhangi bir blk da hepsinde aynı sorun var hangi dosyaya girersem gireyim dosyadan yapıştıra bastığım an kapanıyor bu sorun 2 gundur işime engel oluyor yardımcı olursanız sevinirimMerhabalar,
Öngörüntüle seçeneğine gelmeden kapanıyorsa, Programı ctrl+shift tuşlarına basılı tutup çalıştırmanızı öneriyorum.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Sorun hala devam ederse, dosyadan kopyalama işlemini yaptığınız idecad proje dosyasını, *.blk dosyasını ve dosyayı kopyalayacağınız idecad proje dosyasını ekler misiniz?
İyi çalışmalar dilerim
Dediğiniz kombinasyonu harifyen yaptım ancak hala aynı sorun devam ediyor sorunun blk dosyası veya idecad projesinde olduğunu düşünmüyorum çünkü herhangi bir dosyada ve herhangi bir blk da hepsinde aynı sorun var hangi dosyaya girersem gireyim dosyadan yapıştıra bastığım an kapanıyor bu sorun 2 gundur işime engel oluyor yardımcı olursanız sevinirim