V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

Data sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aykt46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aykt46

Üye
Merhabalar. Ekte gönderdiğim datada merdivensiz hali ile kat ötelemesinden kurtarıyorum. Merdiveni ekliyorum kat ötelemesi y yönünde 0.149a çıkıyor. Merdivenleri yapıdan bağımsız çözüyorum yine y yönünde 0.149 çıkıyor. merdivenlerin hepsini silip kurtaran haline getiriyorum yine 0.149 çıkıyor anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. iyi çalışmalar

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Merhabalar. Ekte gönderdiğim datada merdivensiz hali ile kat ötelemesinden kurtarıyorum. Merdiveni ekliyorum kat ötelemesi y yönünde 0.149a çıkıyor. Merdivenleri yapıdan bağımsız çözüyorum yine y yönünde 0.149 çıkıyor. merdivenlerin hepsini silip kurtaran haline getiriyorum yine 0.149 çıkıyor anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. iyi çalışmalar

Göreli ötelemeler bu proje için X yönünde yetersiz görünüyor. Merdivensiz hali ile göreli ötelemenin yeterli geldiği proje dosyasını gönderirseniz, yardımcı olabiliriz. Merdivenler silindiğinde de göreli ötleme yetersiz çıkıyor. Bu durumda sonuçlar tutarlı. Merdivensiz hal dediğiniz proje dosyasında başka bir durum olabilir. Onu incelememiz veya o durumu tekrar oluşturmamız gerekiyor.

Projenizle ilgili olarak, saplama kirişlerden mümkün olduğunca kaçınmaya çalışın.

Saygılarımla...

teşekkürler oğuzcan bey 0.008den 0.149 a kadar yükselmesi garip geldi ve y yönünde yetersizlik var. o projeyi de yüklüyorum şimdi. ek olarak merdivenleri silince tekrar eski haline gelmesi gerekmez mi? o konuda tereddüte düştüm. Merdiven illa ki etkiler ötelemeyi onu biliyorum ama bu kadar etkilemesini anlayamadım

Ekli dosyalar

• a.cde
    a.cde
    3.1 MB · Görüntüleme: 3
Geri