Ö özgür barnas aşar Üye Pazartesi saat 20:14'de #1 ASANSÖR KUYUSU KUTLARINI TEMEL APL. PLANINDA ÇİZEMİYORUM VE ASANSÖR DETAYINI ALAMIYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ Ekli dosyalar İDE.cde İDE.cde 51.7 MB · Görüntüleme: 7
ASANSÖR KUYUSU KUTLARINI TEMEL APL. PLANINDA ÇİZEMİYORUM VE ASANSÖR DETAYINI ALAMIYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ
Yasin TEZEL Kıdemli Uzman Üye Dün 12:37 da #2 Asansör modelini projeye dahil etmeyiniz. Yardım sayfasında bulunan örnek çizime göre detay hazırlayabilirsiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Asansör modelini projeye dahil etmeyiniz. Yardım sayfasında bulunan örnek çizime göre detay hazırlayabilirsiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
D Deka Statik Üye Dün 21:56 da #3 özgür barnas aşar' Alıntı: ASANSÖR KUYUSU KUTLARINI TEMEL APL. PLANINDA ÇİZEMİYORUM VE ASANSÖR DETAYINI ALAMIYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ Genişletmek için tıkla ... manuel olarak projemde detayı bu şekilde hazırlıyorum Ekli dosyalar Ekran görüntüsü 2026-09-08 215454.png 100.5 KB · Görüntüleme: 16
özgür barnas aşar' Alıntı: ASANSÖR KUYUSU KUTLARINI TEMEL APL. PLANINDA ÇİZEMİYORUM VE ASANSÖR DETAYINI ALAMIYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ Genişletmek için tıkla ... manuel olarak projemde detayı bu şekilde hazırlıyorum