V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

İdecad den bazı istekler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan lozhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lozhan

Etkin Üye
Merhaba
Aşağıda eklediğim dosyada bazı isteklerimi belirttim
bunları dikkate alırsanız memnun olurum
iyi çalışmalar

Ekli dosyalar

• ide.pdf
    ide.pdf
    86.3 KB · Görüntüleme: 73
İsteklerinizi mümkünse örnek projelerinizi de ekleyerek teknik destek portalına gönderebilir misiniz?

Madem konusu açıldı benim de bazı isteklerim olacak :)

1-Kiriş güçlendirme opsiyonunun eklenmesi (karbon fiber ile güçlendirme var ama ben diğer güçlendirme yöntemlerini kastediyorum).
2-Lifli polimer hesabında 2018 TBDY 15.B.2 ve 15.B.3'teki kolon boyutu kontrolünün yapılarak raporlanması.
3-Betonarme güçlendirmelerde kimyasal ankrajların hesabı ve raporlanması (2018 TBDY'de bir hesap olmamakla beraber Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yayınladığı İnşaat Teknik Şartnamesi'nde belirtilen ankraj hesaplarının hangi yönetmeliklerle hesaplanacağı bulunmaktadır).
4-11 versiyonla birlikte yabancı yönetmeliklerin programa dahil olmasından duyduğum memnuniyetle beraber Eurocode'un da programa dahil edilmesi.
5-Çelik güçlendirme opsiyonu (köşebent/lama ya da çelik profil ilave edilerek vs.).
6-Yabancı dil seçeneğinin hem programda hem de raporlarda halihazırda ayarlanabilir olması.
7-Radye temelde ilave donatıların konumlarının çizimde verilmesi.
8-Eğrisel/dairesel perde çizim ve hesapları.
9-Eğimli perde çizim ve hesapları.

1-Kiriş güçlendirme opsiyonunun eklenmesi (karbon fiber ile güçlendirme var ama ben diğer güçlendirme yöntemlerini kastediyorum).
2-Lifli polimer hesabında 2018 TBDY 15.B.2 ve 15.B.3'teki kolon boyutu kontrolünün yapılarak raporlanması.
3-Betonarme güçlendirmelerde kimyasal ankrajların hesabı ve raporlanması (2018 TBDY'de bir hesap olmamakla beraber Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yayınladığı İnşaat Teknik Şartnamesi'nde belirtilen ankraj hesaplarının hangi yönetmeliklerle hesaplanacağı bulunmaktadır).
4-11 versiyonla birlikte yabancı yönetmeliklerin programa dahil olmasından duyduğum memnuniyetle beraber Eurocode'un da programa dahil edilmesi.
5-Çelik güçlendirme opsiyonu (köşebent/lama ya da çelik profil ilave edilerek vs.).
Talepleriniz notlarımız arasındadır.

Öteleme konusunda da yardımcı olabilecek çalışmalar yapılsa iyi olur 1 günde proje çiziyorum 1 hafta ötelemeyle uğraşıyorum
bide nervürlü istinat duvarıda eklensin istinat duvarı hiç geliştirilmiyor ve boyutları nedense kaba çıkıyor çevremdeki müellfler sta4cad,istcad gibi programlarla çalıştığımız insanları hep topladı

Geri