D denizci Yeni Üye Dün 12:21 da #1 Selamlar resimde ve modelde göründüğü üzere 4 nolu ilave donatısını çözmem için 16 lık donatı 1 ara ile atmam lazım burda bir hata mı var acaba Ekli dosyalar TEMEL DONATI.cde TEMEL DONATI.cde 11.2 MB · Görüntüleme: 5
Selamlar resimde ve modelde göründüğü üzere 4 nolu ilave donatısını çözmem için 16 lık donatı 1 ara ile atmam lazım burda bir hata mı var acaba
Yasin TEZEL Kıdemli Uzman Üye Dün 17:20 da #2 Geometri kontrolündeki hataları düzeltiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Perde kaçıklığını "alt" olarak belirleyip tanımlayabilirsiniz. Analiz ayarlarında "Düz bağlantı" yöntemi tercih edilebilir.
Geometri kontrolündeki hataları düzeltiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Perde kaçıklığını "alt" olarak belirleyip tanımlayabilirsiniz. Analiz ayarlarında "Düz bağlantı" yöntemi tercih edilebilir.
E emelyilmaz1 Etkin Üye Bugün 07:53 #4 temel donatı. Ekli dosyalar temel donatı.cde temel donatı.cde 11.5 MB · Görüntüleme: 3
Yasin TEZEL Kıdemli Uzman Üye Bugün 10:42 #5 emelyilmaz1' Alıntı: temel donatı. Genişletmek için tıkla ... Kullanıcı projesinde kalıp planında işaretlediğim değişikliği siz mi yaptınız?
emelyilmaz1' Alıntı: temel donatı. Genişletmek için tıkla ... Kullanıcı projesinde kalıp planında işaretlediğim değişikliği siz mi yaptınız?
puncover Tanınmış Üye 47 dakika önce #7 emelyilmaz1' Alıntı: evet yasin bey temel donatısı kurtarmadığı için ben yaptım. Genişletmek için tıkla ... Siz daha önce foruma @sayim2828 kullanıcı adı sonrasında ise @ernapaydn ile üye olan kullanıcı değil misiniz acaba?
emelyilmaz1' Alıntı: evet yasin bey temel donatısı kurtarmadığı için ben yaptım. Genişletmek için tıkla ... Siz daha önce foruma @sayim2828 kullanıcı adı sonrasında ise @ernapaydn ile üye olan kullanıcı değil misiniz acaba?