İlave olarak yukarıda belirttiğiniz durumun oluştuğu proje dosyasını ekler misiniz? Sorununuzu biz de inceleyelim.berkehan:1vlzillp' Alıntı:Program 2 dk süren analizin hesap raporunu tam 15 dk'da verdi. Bu şaşırtıcı.
Eklediğiniz projede;berkehan:1m1qmetu' Alıntı:Örnek bir proje yüklüyorum. Bu arada tasarımda gördüğünüz eksikliklere de değinme şansınız olursa mutlu olurum.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Evet kullandığınız makina bizim önerdiğimiz özelliklerde ise yaklaşık analiz süresi kadar rapor alma süresi olur. Çoğu zaman da rapor alma daha kısa sürer.Projesine göre değişir.berkehan":4n7clkng' Alıntı:Levent Bey'in söylediği değişiklikleri içeren model ekte İsmail Bey. Hesap raporu alırken arka planda yeniden analiz yapılıyorsa onun da yaklaşık bir analiz süresi kadar sürmesi gerekmez mi? İlginiz için teşekkür ederim.
merhaba iyi günler Ben idecad son sürüm kullanıyorum son güncellemeden sonra rapor alma da sorun yaşamaya başladım burada denilenleri tekrar tekrar yapmama rağmen kısa süre sonra tekrar aynı sorunla karşılaşıyorum başka bir öneriniz var mı
hayır bütün projelerde karşılaşıyorum-Rapor alırken nasıl bir hata mesajı ile karşılıyorsunuz? Ekran görüntüsü ekler misiniz? Sadece bir projenizde sorunla karşılaşıyorsanız, proje dosyasını eklerseniz inceleriz.
Bu linkteki işlem adımlarını uygulayınız.hayır bütün projelerde karşılaşıyorum
5-6 kere denedim ama kısa zaman sonra tekrar bu sorunla karşılaştım sizin için bir kez daha deneyeyim.