Dediğiniz gibi yaptığımda p03 ile k41 kiriş döşeme kenarı çakışıyor uyarısı alıyorum...Ekli dosyayı görüntüle 41983
STATİK DÖŞEME KENARI DÜĞÜM NOKTALARINI PERDE DÜĞÜM NOKTALARINA TAŞIYIN.
merhabalar geometri kontrolü yaptığımda bende de kiriş döşeme çakışıyor hatası alıyorum. projem ektedir teşekkürler şimdidenRe: KİRİŞ DÖŞEME KENARI ÇAKIŞIYOR
Projenizi ekleyin, ya da yapmak istediğiniz kısmın ekran görüntüsünü alın. Ayrıca nereden nereye döşeme kenarı çizmeye çalışıyorsunuz tarif edin ki yardımcı olabilelim.
döşeme kenarı tam çevreden mi yapmalıyım? yaptığımda döşeme atanmamış oluyor.kirişsiz çizilmesi gerekiyor.kiriş çizin derken dış çevre mi kast ettiniz?Döşeme kenarı objelerini perdelerin çevresinden çizmişsiniz. "Panel" katmanını kapattığınızda bunu görebiliyorsunuz.
Döşeme kenarlarını silip döşemeyi tekrar tanımlayınız
Büyük boşlukların çevresini ve konsol yapmadığınız için döşeme sınırına kiriş modellemeniz
veya döşeme sistemini değiştirmeniz bu proje için uygun olabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 46661
Ekli dosyayı görüntüle 46660
Forum sayfalarını inceleyiniz
-İşaretlediğim 1/6 perde boyut oranını sağlayan elemanlar perde olarak tanımlanmalı
-Kirişsiz döşemelerde perde oranı her iki yönde de yüksek olmalı perde ilave etmeniz uygun olur.
-Tüm kolonlarda zımbalama sorunları var. Döşeme kalınlığının arttırılması veya kolon boyutlarının arttırılması uygun olur. Perde ilavesi yaptığınızda daha uygun sonuçlar çıkacaktır.
-L Şeklindeki poligon kolonların perde olarak tanımlanması ve bu perdelerin perde grubu tanımının yapılması gerekmekte
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Döşeme kalınlık kontrolüne göre...Kirişsiz döşemelerin çözümlerinde ts500 11.4.4 maddesinde anlatılan yaklaşık yöntemler kullanılmaz.
Döşeme modeli ve analizi sonlu elemanlar yöntemine göre yapılmaktadır.
Yardım sayfalarını inceleyiniz
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
döşeme kenarı tam çevreden mi yapmalıyım? yaptığımda döşeme atanmamış oluyor.kirişsiz çizilmesi gerekiyor.kiriş çizin derken dış çevre mi kast ettiniz?