İsmail Hakkı BESLER
Administrator
ideYAPI'nın çıkarmayı düşündüğü çelik yazılımın hangi yönetmeliklere göre hesap yapmasını arzu edersiniz ?
mhanifiata":22slmj9a' Alıntı:acaba ideyapının çelikle ilgili çalışmasına ait bir demo, film, resim, ipucu, emare, iz, işaret, gölge.....var mı.![]()
mhanifiata":ni8hxkbr' Alıntı:acaba ideyapının çelikle ilgili çalışmasına ait bir demo, film, resim, ipucu, emare, iz, işaret, gölge.....var mı.![]()
tamam da biz ankarada nasıl göreceğiz. ide yetkilileri neden bir resim felan göstermiyor. neden neden nedencassabotanic":wxvriuk7' Alıntı:mhanifiata":wxvriuk7' Alıntı:acaba ideyapının çelikle ilgili çalışmasına ait bir demo, film, resim, ipucu, emare, iz, işaret, gölge.....var mı.![]()
Var. Çelik program geliştirdiklerini biliyorum. Hatta daha ilerisi İstanbul yapı fuarında programı inceledim.
Saygılarımla
mhanifiata":31jc78os' Alıntı:tamam da biz ankarada nasıl göreceğiz. ide yetkilileri neden bir resim felan göstermiyor. neden neden nedencassabotanic":31jc78os' Alıntı:mhanifiata":31jc78os' Alıntı:acaba ideyapının çelikle ilgili çalışmasına ait bir demo, film, resim, ipucu, emare, iz, işaret, gölge.....var mı.![]()
Var. Çelik program geliştirdiklerini biliyorum. Hatta daha ilerisi İstanbul yapı fuarında programı inceledim.
Saygılarımla