C cmlkc Yeni Üye 13 Tem 2023 #1 Merhaba, idecad de ilk kez proje çiziyorum. Proje 250 m2'lik büyükbaş hayvan gölgelik yapımıdır. Kontrol etme imkanı olanlar bakıp yorumlayabilir mi eksikleri? Çok önemli şuan benim için. Ekli dosyalar gölgelik proje 1.cde gölgelik proje 1.cde 860.6 KB · Görüntüleme: 21
Merhaba, idecad de ilk kez proje çiziyorum. Proje 250 m2'lik büyükbaş hayvan gölgelik yapımıdır. Kontrol etme imkanı olanlar bakıp yorumlayabilir mi eksikleri? Çok önemli şuan benim için.
C cmlkc Yeni Üye 13 Tem 2023 #3 miralay' Alıntı: Proje Demo versiyonu ile hazırlanmış. Genişletmek için tıkla ... Evet mecburen. Açılmıyor mu sizdeki versiyonda?
miralay' Alıntı: Proje Demo versiyonu ile hazırlanmış. Genişletmek için tıkla ... Evet mecburen. Açılmıyor mu sizdeki versiyonda?
M miralay Kıdemli Üye 13 Tem 2023 #4 Demo versiyonunda kaydedilen projeler orjinal versiyonda açılmazlar.
C cmlkc Yeni Üye 13 Tem 2023 #5 miralay' Alıntı: Demo versiyonunda kaydedilen projeler orjinal versiyonda açılmazlar. Genişletmek için tıkla ... Peki teşekkürler. Belki demo kullanan birileri bakabilirler.
miralay' Alıntı: Demo versiyonunda kaydedilen projeler orjinal versiyonda açılmazlar. Genişletmek için tıkla ... Peki teşekkürler. Belki demo kullanan birileri bakabilirler.