V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

Önceden Çizdigim Projeyi Açamıyorum!

emreozkan

Yeni Üye
Merhabalar, geçen sene çizdigim projeyi suanda acamiyorum. ''Uyumsuz dosya versiyonu. Bu dosyayı açmak için güncellenmiş bir program versiyonu kullanın.'' şeklinde uyarı alıyorum. Kullandığım versiyon 10.82 ye güncellenmis acaba bununla mi ilgili, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleme:
Bu mesaj çalıştırılan programın versiyonu, proje dosyasının versiyonundan daha eski olması durumunda verilir. Proje dosyasının versiyonu V10.82 ise, daha eski bir program versiyonunu çalıştırıyorsunuz. 10 versiyonun güncel sürümü V10.94 'tür . ideOne Click üzerinden indirilebilir.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Merhabalar, geçen sene çizdigim projeyi suanda acamiyorum. Versiyon 10.82 ye güncellenmis acaba bununla mi ilgili, fotografıni attigim uyariyi veriyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bu mesaj çalıştırılan programın versiyonu, proje dosyasının versiyonundan daha eski olması durumunda verilir. Proje dosyasının versiyonu V10.82 ise, daha eski bir program versiyonunu çalıştırıyorsunuz. 10 versiyonun güncel sürümü V10.94 'tür . ideOne Click üzerinden indirilebilir.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Cok tesekkur ederim. Hallettim

Geri