V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

Örnek Betonarme Proje Hak.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan haykaran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

haykaran

Üye
Merhaba. Eğitim ile eş zamanlı götürdüğüm projemi tamamladım ve paftalarımı sizlerin desteğini alarak düzenledim. Bu noktadan sonra sizce ne yapmalıyım? Berat Denli hocamızın webinarlarını da izledim. Sizlerin varsa örnek projelerinizi sıfırdan çizmeyi düşünüyorum karşılaştırma yapabilmek adına. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Tartışabilir miyiz? Teşekkür ederim.

sizin örnek projeleri sıfırdan tasarlama fikrine ek olarak değerli meslektaşlarımızın forumda paylaştıkları projeleri, karşılaştıkları sorunları ve bunlara karşı geliştirilen çözüm yöntemlerini inceleyebilirsiniz.

sizin örnek projeleri sıfırdan tasarlama fikrine ek olarak değerli meslektaşlarımızın forumda paylaştıkları projeleri, karşılaştıkları sorunları ve bunlara karşı geliştirilen çözüm yöntemlerini inceleyebilirsiniz.
Elbette onlara da elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum. Siz zamanında bana forumda çok fazla vakit geçirdiğinizi belirtmiştiniz aklımda kalmış uyguluyorum. Tamamlanmış projelerde karşılaştırma yaparsam daha emin olabilecekmişim gibi hissediyorum. Teşekkür ederim @Rıdvan TURAN Elinizde bu düzeyde projeler varsa paylaşırsanız sevinirim.

Geri