V11'i Online Satın Alın

V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

çelik projede silinemeyen obje

Zemin katta modellemeyi tamamladıktan sonra kat kopyaladım ardından sadece 2. katta eklediğim görseldeki birleşim objesi türedi seçilebiliyor fakat silinemiyor ve analiz yaptığımda hata veriyor geometri kontrolü yapın diyor geometri kontrolünde hata çıkmıyor. Yardım edebilirseniz çok sevinirim.

Ekli dosyalar

• silinemeyen obje görseli.png
    silinemeyen obje görseli.png
    691.7 KB · Görüntüleme: 30
  • Ekran görüntüsü 2025-05-02 112944.png
    Ekran görüntüsü 2025-05-02 112944.png
    89.5 KB · Görüntüleme: 29
  • Ekran görüntüsü 2025-05-02 112858.png
    Ekran görüntüsü 2025-05-02 112858.png
    191.4 KB · Görüntüleme: 28
Tabi
* Taşıyıcı sistem kurgusu ve R katsayısı seçimi
* Bağlantıların tipi ve durumu
* Kompozit döşeme yönü
* Kolon yönleri ve çaprazların durumu
* Profil ve Malzeme seçimi

Özetle projenizin baştan aşağıya elden geçmesi gerekiyor.

Merhaba arkadaşlar;

bu proje özelinde değil ama forum aracılığıyla üzülerek görüyorum ki 2 yıl önce büyük bir deprem geçiren, binlerce vatandaşımızın öldüğü, yüzlerce meslektaşımızın da hapiste olduğu bölgeden gelem projeler içler acısı. maalesef meslektaşlarımız hiç korkmamış, hiç ders almamış ve kendilerine hiç çekidüzen vermemiş aksine dahada cesaretlenmiş nasılsa yakında büyük bir deprem olmaz düşüncesiyle olsa gerek bilip bilmeden her işe atlar olmuşlar ve neredeyse sadaka paralarına çok yanlış işler yapar olmuşlar.

Yapmayın arkadaşlar... bu kadar cesur olmayın
ileride kimsenin yaşamına malolacak yanlışlara alet olmayın...
araştırın öğrenin ondan sonra gerçekten proje yapın, bizde örnek alalım, helal olsun diyelim.

lütfen kimse üzerine alınmasın, bir süredir bu konudan çok rahatsızım sadece paylaşmak istedim.

Saygılarımla.

Merhaba arkadaşlar;

bu proje özelinde değil ama forum aracılığıyla üzülerek görüyorum ki 2 yıl önce büyük bir deprem geçiren, binlerce vatandaşımızın öldüğü, yüzlerce meslektaşımızın da hapiste olduğu bölgeden gelem projeler içler acısı. maalesef meslektaşlarımız hiç korkmamış, hiç ders almamış ve kendilerine hiç çekidüzen vermemiş aksine dahada cesaretlenmiş nasılsa yakında büyük bir deprem olmaz düşüncesiyle olsa gerek bilip bilmeden her işe atlar olmuşlar ve neredeyse sadaka paralarına çok yanlış işler yapar olmuşlar.

Yapmayın arkadaşlar... bu kadar cesur olmayın
ileride kimsenin yaşamına malolacak yanlışlara alet olmayın...
araştırın öğrenin ondan sonra gerçekten proje yapın, bizde örnek alalım, helal olsun diyelim.

lütfen kimse üzerine alınmasın, bir süredir bu konudan çok rahatsızım sadece paylaşmak istedim.

Saygılarımla.
Denemeden soru sormadan paylaşmadan nasıl öğrenmemizi bekliyorsunuz ? Tecrübeli olduğunuzu düşündüğünüz için bu tarz yorum yapma hakkınız olduğunu mu düşünüyorsunuz ?

Geri