V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

İDECAD MENÜ AYARLARINI YENİ CİHAZA GEÇİRME

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mmert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mmert

Yeni Üye
Herkese iyi günler. Yakında yeni cihaza geçeceğim ve buraya da idecad statik kuracağım. Fakat eski bilgisayarımdaki idecad'te kendime göre menü ayarları yapmıştım ve bunları da yeni cihazıma taşımak istiyorum. Bunu nasıl gerçekleştirebilirim?

Herkese teşekkürler...

Herkese iyi günler. Yakında yeni cihaza geçeceğim ve buraya da idecad statik kuracağım. Fakat eski bilgisayarımdaki idecad'te kendime göre menü ayarları yapmıştım ve bunları da yeni cihazıma taşımak istiyorum. Bunu nasıl gerçekleştirebilirim?

Herkese teşekkürler...
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Bu ve buna benzer çoğu sorunun yanıtlarını ilgili yardım sayfasında arama yaparak bulabilirsiniz.

windows komut satırından regedit yazın. Çıkan ekrandan aşağıdaki fotoğraftaki gibi dalları takip edip İdeYAPI'yı bulun. Üzerinde sağ klik yapıp "ver" komutunu tıklayın. İsim vererek kaydedin. Böylelikle menüler toolbarlar ve bir çok ayarları olduğu gibi almış olursunuz. Burada ideYAPI'ya ait ne kadar program varsa hepsinin registry kaydını almış olursunuz. Eğer ideYAPI'nın sadece bir programının kaydını alacaksanız o takdirde ideyapı dalına tıklayıp altındaki diğer programları ve versiyonları görebilirsiniz. (V7, V8, V10, 11 mimari, statik vs..)

Daha sonra yeni bilgisayarınıza bu dosyayı kaydedin. Programlarınızı yükleyin. Kaydettiğiniz yerde çift tıklayın. Böylelikle eski ayarlarınız gelmiş olacak.

Önemli bir not: Bu konuda çok deneyiminiz yoksa registry ayarlarıyla oynamayın. Başınıza olmadık işler açmayın.

NYILMAZ

1764683230246.png

Geri