M Mehmet Yl Yeni Üye 11 Mar 2022 #1 İyi günler . Yaklaşık 1 ay önce idecad statik öğrenci lisansı için başvuruda bulundum . Tahminen ne zamana sonuçlanır ? Teşekkürler
İyi günler . Yaklaşık 1 ay önce idecad statik öğrenci lisansı için başvuruda bulundum . Tahminen ne zamana sonuçlanır ? Teşekkürler
Levent Özpak Administrator 11 Mar 2022 #2 İdecad statik öğrenci versiyonu aktivasyonu ileriki bir tarihe ertelenmiştir. Programı öğrenmek için demo sürümünü kullanabilirsiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
İdecad statik öğrenci versiyonu aktivasyonu ileriki bir tarihe ertelenmiştir. Programı öğrenmek için demo sürümünü kullanabilirsiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
M mellekcimm Yeni Üye 18 Nis 2023 #3 1 haftadır link bekliyorum öğrenci sürümü için ne zaman ulaşabilirim acaba ?
Yasin TEZEL Uzman Üye 18 Nis 2023 #4 İdecad statik öğrenci versiyonu aktivasyonu ileriki bir tarihe ertelenmiştir. programı öğrenmek için demo sürümünü kullanabilirsiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
İdecad statik öğrenci versiyonu aktivasyonu ileriki bir tarihe ertelenmiştir. programı öğrenmek için demo sürümünü kullanabilirsiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Y yasmngclu Yeni Üye 29 May 2023 #5 öğrenci versiyonunun aktivasyonu için tahmini bir tarih var mıdır ya da bundan sonra öğrenci sürümü hiç olmayacak mı?
öğrenci versiyonunun aktivasyonu için tahmini bir tarih var mıdır ya da bundan sonra öğrenci sürümü hiç olmayacak mı?
Y yahya25 Yeni Üye 13 Tem 2023 #6 merhaba deneme sürümü indirdim fakat sentinel key not found hatası veriyor nasıl çözebilirim
Yasin TEZEL Uzman Üye 13 Tem 2023 #7 Lisanslı versiyonu kurmuşsunuz. aşağıdaki linkten demo versiyon indirilebilir. portal'a üye olmanız gerekmektedir. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Lisanslı versiyonu kurmuşsunuz. aşağıdaki linkten demo versiyon indirilebilir. portal'a üye olmanız gerekmektedir. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Yasin TEZEL Uzman Üye 25 Tem 2023 #9 İdecad statik öğrenci versiyonu aktivasyonu ileriki bir tarihe ertelenmiştir. programı öğrenmek için deneme sürümünü kullanabilirsiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
İdecad statik öğrenci versiyonu aktivasyonu ileriki bir tarihe ertelenmiştir. programı öğrenmek için deneme sürümünü kullanabilirsiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.