İDESTATİK PROGRAMININ ALINMASININ ÜZERİNDEN GEÇEN SÜRE ZARFINDA TEKNİK DESTEĞİN SON DERECE YÜZEYSELLEŞMESİ

ozgurturel

Yeni Üye
Merhabalar;
Sayın kullanıcılarımız; yaklaşık 25 yıllık meslek hayatımızın tamamı lisanslı prota ve sap 2000 kullanıcısı olarak geçmiştir.
İDESTATİK için sağolsun Faruk Bey'in inanılmaz desteği ile ilave program olarak tercihimizi yapmıştık.
İlk başlarda çok ilgili olan teknik ekibimiz, programın eksik kaldığı kısımlarda desteği son derece yapıcı devam ederken , artık yeni destek ekibinin yüzeysel ve adeta geçiştirici davranışlarına muhattap olmaya başladık.
Sanki bir mühendisle değil alelade program operatörü ile muhattap oluyoruz.
Sorduğumuz sorular;
-Burkulma Boyu,
-Kolon uç serbestlikleri tanımlı iken doğru çözüm için neden bağlantı yapma gereksimine ihtiyaç var?
-Kolonları böl komutunu kullandığımızda, ana kolonun hala durması, üst üste eleman tanımlı olması

cevap:...Ek'li görselde olduğu gibidir.

Takdir sizlerin
Saygılarımla..
 

Ekli dosyalar

  • Adsız3.png
    Adsız3.png
    425.8 KB · Görüntüleme: 108
Özgür bey merhaba,

Çok uzun süreler kullandığınız yazılımlardan sonra bizim firmamıza gösterdiğiniz teveccüh için teşekkür ederiz. Satış öncesi ekibimiz ve satış sonrası teknik ekibimiz müşteri memnuniyetine son derece önem vermektedir.

Teknik desteğin kapsamı; program kullanımına ve programda karşılaşılan durumların çözümüne yönelik olup, kullanıcı projelerinin eksiklerinin tamamlanması, proje çözümü veya mühendislik danışmanlığı gibi konuları içermemektedir. Teknik destek talepleriniz, destek platformu üzerinden gelen issue'ların sırasına göre yanıtlanmakta, uzaktan bağlantı, sadece destek ekibimizin gerekli gördüğü durumlarda yapılmaktadır. Mevcut olanaklar dahilinde olmayan konulara ise, programlarımız içinde farklı çözümler varsa önerilmekte, tespitleriniz sonraki versiyonlarda geliştirilmek üzere planlamaya dahil edilmektedir. Kullanıcılarımızdan gelen sorulara bu çerçevede cevap verilmektedir.

Saygılarımla,

Faruk Saka
 
İlginiz için çok teşekkür ediyoruz. Tarafımızca anlaşılmayan konular ekip arkadaşlarınızca aydınlatıldı. Depremden sonra oluşan yoğunluğun sıkıntısı ile yoğunluğunuzun farkına vardık.

iyi çalışmalar dileriz
 
Geri
Üst