N Nur08 Etkin Üye 11 Ocak 2022 #1 programda istinat duvarı çizdim fakat donatıyı program tanımlamadı, ben tanımladım. İstinat duvarlarında donatı tanımlanmıyor mu? projeyi ekte gönderiyorum yardımcı olabilir misiniz? Ekli dosyalar istinat duvarı.cde istinat duvarı.cde 84.7 KB · Görüntüleme: 2 Son düzenleme: 11 Ocak 2022
programda istinat duvarı çizdim fakat donatıyı program tanımlamadı, ben tanımladım. İstinat duvarlarında donatı tanımlanmıyor mu? projeyi ekte gönderiyorum yardımcı olabilir misiniz?
Şükrü Şahin Kıdemli Üye 11 Ocak 2022 #2 esmak08' Alıntı: programda istinat duvarı çizdim fakat donatıyı program tanımlamadı, ben tanımladım. İstinat duvarlarında donatı tanımlanmıyor mu? projeyi ekte gönderiyorum yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
esmak08' Alıntı: programda istinat duvarı çizdim fakat donatıyı program tanımlamadı, ben tanımladım. İstinat duvarlarında donatı tanımlanmıyor mu? projeyi ekte gönderiyorum yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.