ahmet_divan
Üye
İstinat duvarı plan çizimini alamıyorum. Sadece kesitler geliyor.
Analiz menüsünden "İstinat duvarı analizi" komutunu çalıştırarak İstinat duvarı analizi yaptınız mı? Eğer yaptıysanız ve İstinat Duvarı Betonarme diyaloğunda ve çizimlerde hala donatıları göremiyorsanız, projenizi ekleyin.ahmet_divan":3b2f2tfe' Alıntı:İstinat duvarı plan çizimini alamıyorum. Sadece kesitler geliyor.
İstinat duvarı plan çizimi görüntüsü otomatik hazırlanmamaktadır. İhtiyaç duyduğunuz düzenlemeleri programın 2 boyut çizim editörünü kullanarak veya başka bir cad programında Siz yapabilirsiniz.ahmet_divan":fnqy25mn' Alıntı:İstinat duvarı analizi yaptıktan sonra kesit görüntülerini alıyorum. Ancak farklı yükseklikte olan duvar boylarını belirtmek amaçlı plan çizimini alamıyorum. Plan görüntüsünü el ile autocad de mi yapmam gerekiyor.
KT2 temelinde zemin gerilmesi 20 t/m2 alınmış,ahmet_divan":fyvebvt1' Alıntı:- Zemin emniyet gerilmesi için 16.1 girmeme ragmen raporda 20 t/m2 çıkıyor