V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

İTME ANALİZİ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan apti
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

apti

Yeni Üye
MERHABALAR
Projesini çizdiğim yapı normal analiz yaptığım zaman sistem kurtarıyor. Fakat daha sonra tadilat olabileceği için itme analizi yaptım. bunun sonucunda GÖÇMENİN ÖNLENMESİ performansını verdi. Yeni binada bu normal mi? sonraki aşamada ufak bir değişiklikte bile performans analizi istenirse güçlendirme mi gerekecek ? Bu konularda bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Ekli dosyalar

Yeni binada bu normal mi?
Evet
sonraki aşamada ufak bir değişiklikte bile performans analizi istenirse güçlendirme mi gerekecek ?
evet
aşağıdaki linki inceleyiniz.

Merhabalar
Fakat benim durumum biraz daha farklı. Yapıyı tasarlarken güvenli tarafta kalmaya özen gösterdim. Dgt ye göre elemanlar sınırda değil. Göreli ötelemelerde bir problem yok. Çözüm yolu önerirseniz çok sevinirim.

Çözdüğüm projelerde güvenli tarafta kalmak için genelde performans analizi yaparım. Bir de daha sonra ufak değişikliklerde belediyeler ister diye. Bu proje simetrik kolon kalıp sistemi çok düzgün. Performansta böyle bir hata vermesi beni çok şaşırttı ve endişelendirdi. Normal şartlarda dgt ye göre çok daha sınırda olan projelerde böyle bir durumla karşılaşmadım. Projemi inceleyip bu konuyla ilgili yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şimdiden çok teşekkür ederim.

Yeni bina için;
bana göre Pratik olarak çözüm, dgt göre hesap yaptıktan sonra performans hesabı kurtarmazsa, performans hesabını düzeltip bu düzeltilmiş duruma göre, dgt hesabını da kontrol edip hata vermezse dgt hesabını onaya vermeniz çözüm olabilir.

Geri