tcemreatt Etkin Üye Dün 08:50 da #1 merhaba hocam. bu iki maddeden bir türlü kurtaramıyorum projemi. yardımcı olur musunuz ? @Yasin TEZEL Ekli dosyalar ideforum-soru.cde ideforum-soru.cde 3.5 MB · Görüntüleme: 7 Son düzenleme: Dün 12:18 da
merhaba hocam. bu iki maddeden bir türlü kurtaramıyorum projemi. yardımcı olur musunuz ? @Yasin TEZEL
Yasin TEZEL Kıdemli Uzman Üye Dün 16:25 da #2 Projenizdeki döşemeleri bölmeden tanımlayınız. İlave hesap aksı tanımları için yardım sayfasını inceleyiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Zemin katta bulunan kolon bodrum kata inmemiş. Büyük merdiven boşluklarının etrafında kiriş tanımlamak tercih edilebilir. Yardım sayfalarını inceleyiniz Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Projenizdeki döşemeleri bölmeden tanımlayınız. İlave hesap aksı tanımları için yardım sayfasını inceleyiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Zemin katta bulunan kolon bodrum kata inmemiş. Büyük merdiven boşluklarının etrafında kiriş tanımlamak tercih edilebilir. Yardım sayfalarını inceleyiniz Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.