K kazimuz20 Yeni Üye Cumartesi saat 19:14'de #1 Merhaba bazı kolonlarda çok aşırı fazla donatı çıkıyor.Neden kaynaklanıyor olabilir ?
K kazimuz20 Yeni Üye Dün 18:19 da #3 Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Google drive linki paylaşıyorum
Ünver ÖZCAN Uzman Üye Dün 18:46 da #4 aşağıda anlatıldığı gibi yükleyiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
K kazimuz20 Yeni Üye Bugün 09:26 #5 Forumda belirtilen gibi kaydettim Ekli dosyalar 2.cde 2.cde 4 MB · Görüntüleme: 2
Yasin TEZEL Kıdemli Uzman Üye 19 dakika önce #6 Analiz esnasında projenizde aşağıdaki uyarı verilmektedir. Sorun temelleri eksik tanımlamanızdan kaynaklı. Asansör çukurunu modele dahil etmeyin. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Gönderdiğiniz modelde rijit bodrum kat yok. Kat genel ayarlarından düzenleyiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Analiz esnasında projenizde aşağıdaki uyarı verilmektedir. Sorun temelleri eksik tanımlamanızdan kaynaklı. Asansör çukurunu modele dahil etmeyin. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Gönderdiğiniz modelde rijit bodrum kat yok. Kat genel ayarlarından düzenleyiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.