Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çelik proje oluşturdum temelinden çatı kaplamasına kadar tamamladım, analiz ayarlarını da girdim ama analiz yaparken program kendini kapatıyor. Geometri kontrolünde uygundur diyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Görselde işaretlediğiniz birleşimlerde korniyer plakadan büküm olarak tanımlandığı için sistemde analizde sorun oluşmaktadır. Bu konu notlarımız arasına alınmış olup size öneri olarak hazır korniyer kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Tüm çift korniyerli birleşimleri seçerek ( benzerleri seç özelliğini kullanabilirsiniz) 2. görselde işaretli olan menüden levha geometrisi işaretlenerek bu uygun ölçülerde plaka tanımlayarak analiz sırasında kapanma sorununu giderebilirsiniz.
Nihan Hanım çok teşekkür ederim, dediğiniz gibi ayarladım, analizi yapabildim fakat bu sefer de birleşim için tasarım raporunu alamadım, levhanın kesitlerini değiştirdim ama yine hata verdi.