K KhrmnN Yeni Üye 10 Haz 2026 #1 Asansör dairesi katındaki hatayı düzeltemiyorum nerede hata yapıyorum bulamadım yardımcı olabilir misiniz? Ekli dosyalar idee.cde idee.cde 3.9 MB · Görüntüleme: 2
Asansör dairesi katındaki hatayı düzeltemiyorum nerede hata yapıyorum bulamadım yardımcı olabilir misiniz?
Yasin TEZEL Kıdemli Uzman Üye 10 Haz 2026 #2 İşaretli perdeler tek parça olarak tanımlanmalıdır. Perdeler birleştir komutu ile birleştirilebilir. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Perde başlık bölgeleri boyutlarını otomatik hesapla olarak tanımlayın. Asansör kule katında aşağıdaki gibi bir modelleme tercih edilebilir. Perdeler ayrıldığı için bu katta perde grup tanımını kaldırın.
İşaretli perdeler tek parça olarak tanımlanmalıdır. Perdeler birleştir komutu ile birleştirilebilir. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Perde başlık bölgeleri boyutlarını otomatik hesapla olarak tanımlayın. Asansör kule katında aşağıdaki gibi bir modelleme tercih edilebilir. Perdeler ayrıldığı için bu katta perde grup tanımını kaldırın.