Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MERHABA EKLEMİŞ OLDUĞUM PROJEDE ASANSÖR MAKİNA PLATFORMU VE BODRUM KATTA ASANSÖR KUYUSU İÇİN MODELLEDİĞİM FARKLI KOTLARDAKİ DÖŞEMELERDE ANALİZ SONRASI NEDEN DONATI GÖRÜNMÜYOR? BU KONUDA YAPMAM GEREKEN ŞEY NEDİR ?
bir şey daha sormak istiyorum döşeme kenarı kiriş ile çakışınca sorun oluyor mu? sadece geometri kontrolünde hata gördüm ben herhangi bir problem görmedim bu hatanın tam olarak açıklaması nedir?
Döşeme kenarı kiriş ile çakışınca sorun oluyor mu? sadece geometri kontrolünde hata gördüm ben herhangi bir problem görmedim bu hatanın tam olarak açıklaması nedir?
Bu durumda modeli inceleyiniz. Kiriş üzerine veya kenarına çizilen döşeme kenarları, döşeme ile kiriş bağlantısını koparabilir.
Tanımlanan döşeme, kirişe mesnetlenmesi gerekirken döşeme kenarı sınır olarak kabul edildi ise döşemeden gelmesi gereken döşeme yükü kirişe aktarılmamış olabilir.