S serkan01 Üye Çarşamba saat 18:39'de #1 3 KATLI YAPIMDA PERDELERDE AŞIRI DONATI YIĞILMASI VE RADYE KALINLIĞI VE AMPATMANI ARTIRMAMA RAĞMEN HATA ALIYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. Ekli dosyalar 01.07.2026.cde 01.07.2026.cde 3 MB · Görüntüleme: 2
3 KATLI YAPIMDA PERDELERDE AŞIRI DONATI YIĞILMASI VE RADYE KALINLIĞI VE AMPATMANI ARTIRMAMA RAĞMEN HATA ALIYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
Ünver ÖZCAN Uzman Üye Dün 12:34 da #2 serkan01' Alıntı: 3 KATLI YAPIMDA PERDELERDE AŞIRI DONATI YIĞILMASI VE RADYE KALINLIĞI VE AMPATMANI ARTIRMAMA RAĞMEN HATA ALIYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. Genişletmek için tıkla ... kaset ve asmolen döşemlerde r katsayısının seçimi ile ilgi forumda afad görüşünü ve yorumları okuyunuz.
serkan01' Alıntı: 3 KATLI YAPIMDA PERDELERDE AŞIRI DONATI YIĞILMASI VE RADYE KALINLIĞI VE AMPATMANI ARTIRMAMA RAĞMEN HATA ALIYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. Genişletmek için tıkla ... kaset ve asmolen döşemlerde r katsayısının seçimi ile ilgi forumda afad görüşünü ve yorumları okuyunuz.