Y yunussacikk Tanınmış Üye 12 Eki 2018 #1 merhaba Yeni nesil boşluklu döşeme ile ilgili bir çalışmanız var mı? Ekli dosyalar 2000_5aaa319609293.png 58 KB · Görüntüleme: 1,397
İsmail Hakkı BESLER Administrator 12 Eki 2018 #2 Planlanmis bir calismamiz simdilik yok. Firma yetkilileri ile gorusmelerimiz oldu.
C civilization Tanınmış Üye 19 Eki 2018 #3 benim de merak ettiğim bir konu. bir firmaya ve çalışma yaptırdığı hocalara mail attım ama ide ile yapmış oldukları tasarım dosyasını yollamadılar.
benim de merak ettiğim bir konu. bir firmaya ve çalışma yaptırdığı hocalara mail attım ama ide ile yapmış oldukları tasarım dosyasını yollamadılar.
M Mustafa Kaya Yeni Üye 20 Haz 2023 #4 civilization' Alıntı: benim de merak ettiğim bir konu. bir firmaya ve çalışma yaptırdığı hocalara mail attım ama ide ile yapmış oldukları tasarım dosyasını yollamadılar. Genişletmek için tıkla ... merhaba, aradan epey zaman geçmiş ama konu hakkında firma yetkilisi olarak detaylı görüşmek isteriz
civilization' Alıntı: benim de merak ettiğim bir konu. bir firmaya ve çalışma yaptırdığı hocalara mail attım ama ide ile yapmış oldukları tasarım dosyasını yollamadılar. Genişletmek için tıkla ... merhaba, aradan epey zaman geçmiş ama konu hakkında firma yetkilisi olarak detaylı görüşmek isteriz
Yasin TEZEL Uzman Üye 20 Haz 2023 #5 Bu konu hakkında henüz planlanmış bir çalışmamız yok. Teşekkür ederiz