değerli arkadaşlar merhabalar.. öncelikle projeyi ekleme sebebimi belirteyim : biliyoruz ki idecad gerçekten güzel kullanışlı ve güvenilir bir program. lakin en nihayetinde profesyonel analiz ve hesaplama , çizim programı. çoğu inşaat mühendisi arkadaşlar da kendi alemlerinde iç dünyalarında kabul edecektir ki çok fazla eksiğimiz var. okurken alınan yanlış seçimlilik dersleri çoklarımızın pişmanlığı olmuştur. örneğin yapı dinamiği dersini almamak gibi..
gelelim bana proje ile ilgili yorum yapmak istiyorum ama ezbere usta ağzı ile kurtarır , kurtarmaz , yanlış olsa rapor vermez gibi kendi kendime cümleler sarfedip idecadin OPERATÖRÜ oduğum gerçeğini geçiştirmek istiyorum.. oysa program operatörlere değil inşaat mühendislerine kolaylık olsun diye üretilmiş bana göre çokta ticari kaygıları olmayan kişiler tarafından üretilmiş bir program..
değerli idecad ailesi çokta teşhir olmayım diye nickimide değiştirdim.. bilmemekte bana kalırsa ayıp öğrenmemekte.. okulunu okumuşsun ama acizsin vakıf değilsin ne acı !!
ekteki projeyi acizliğime sığınarak yorumlamanızı rica ediyorum henuz tasarım aşamasında ama inanın bu hali ile versem kimse olmamış demez..
duvar yükleri çizgisel yükler ve sairi henuz tam girilmedi...
elim kalkmıyor inanın bu tarz projelere ... parası batsın..
gelelim bana proje ile ilgili yorum yapmak istiyorum ama ezbere usta ağzı ile kurtarır , kurtarmaz , yanlış olsa rapor vermez gibi kendi kendime cümleler sarfedip idecadin OPERATÖRÜ oduğum gerçeğini geçiştirmek istiyorum.. oysa program operatörlere değil inşaat mühendislerine kolaylık olsun diye üretilmiş bana göre çokta ticari kaygıları olmayan kişiler tarafından üretilmiş bir program..
değerli idecad ailesi çokta teşhir olmayım diye nickimide değiştirdim.. bilmemekte bana kalırsa ayıp öğrenmemekte.. okulunu okumuşsun ama acizsin vakıf değilsin ne acı !!
ekteki projeyi acizliğime sığınarak yorumlamanızı rica ediyorum henuz tasarım aşamasında ama inanın bu hali ile versem kimse olmamış demez..
duvar yükleri çizgisel yükler ve sairi henuz tam girilmedi...
elim kalkmıyor inanın bu tarz projelere ... parası batsın..