iyi günler kolay gelsin acaba örnek minare beonarme dwg çizimi var mı rica etsem atabilir misiniz?
model ve analizi yaptım bunlara gerek kalmadı sadece örnek olarak statik dwg projesi varsa atar mısınız diye sordumBu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
model ve analizi yaptım bunlara gerek kalmadı sadece örnek olarak statik dwg projesi varsa atar mısınız diye sordum
idecad forumdan bulduklarımı ilettim sizebunlar zaten bizim projeler
İnternetten böyle bir proje buldum belki işinize yararbana statk dwg paftası lazım
--MERHABA HERKESE İYİ ÇALIŞMALAR BEN KUBBEYİ BİR TÜRLÜ MODELLEYEMİYORUM İLK DEFA YAPIYORUM CAMİYİ DE ÖRNEK KUBBELİ CAMİ PROJENİZ VARSA PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ
merhaba;
iki durum sözkonusu modelinizde
1. sorun 1. katta tanımladığınız kabuk elemanları ekteki serimdeki gibi köşe noktadan simetrik olacak şekilde tanımlarsanız sonlu elemanlar modelinizdeki boşluk oluşmaz ve daha sağlıklı bir model elde etmiş olursunuz.
Ekli dosyayı görüntüle 28690
2. sorun yine ekli resimde işaretlediğim perde elemanların altında mesnet oluşmuş, ilgili katlarda bu perdelerin tamamını seçip alt uçlarında ankastre mesnet seçeneğini iptal etmelisiniz, mevcut haliyle modeliniz hatalı olmuş.
Ekli dosyayı görüntüle 28691Ekli dosyayı görüntüle 28694
bu düzenlemelerden sonra modelinizi tekrar kontrol edebiliriz.
saygılarımla.
Merdiven objesiyleİyi günler kabuk elemanları hangi obje ile oluşturdunuz?
Merdiven objesiyle