H hasanözkan Yeni Üye Cumartesi saat 14:30'de #1 Merhaba Ekte gönderdiğim dosyada D03 ve D05 döşeme kalınlıkları ile alakalı hata almaktayım. Sebebini anlamadım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Ekli dosyalar DÖŞEME KALINLIĞI.cde DÖŞEME KALINLIĞI.cde 311.8 KB · Görüntüleme: 3
Merhaba Ekte gönderdiğim dosyada D03 ve D05 döşeme kalınlıkları ile alakalı hata almaktayım. Sebebini anlamadım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Ünver ÖZCAN Uzman Üye Cumartesi saat 17:42'de #2 hasanözkan' Alıntı: Ekte gönderdiğim dosyada D03 ve D05 döşeme kalınlıkları ile alakalı hata almaktayım. Sebebini anlamadım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... modelle önerilerim; döşemeleri konsol donatısı olarak işaretlemişsiniz, aşağıdaki gibi alabilirsiniz.
hasanözkan' Alıntı: Ekte gönderdiğim dosyada D03 ve D05 döşeme kalınlıkları ile alakalı hata almaktayım. Sebebini anlamadım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... modelle önerilerim; döşemeleri konsol donatısı olarak işaretlemişsiniz, aşağıdaki gibi alabilirsiniz.