T ttalhagclu Yeni Üye Dün 15:53 da #1 Her kattaki ışıklık etrafındaki döşeme kalınlığını uygun koşullarda sağlayamıyorum ne yapmam gerekiyor
Her kattaki ışıklık etrafındaki döşeme kalınlığını uygun koşullarda sağlayamıyorum ne yapmam gerekiyor
Yasin TEZEL Kıdemli Uzman Üye Dün 17:18 da #2 Döşeme boşluklarından dolayı döşeme kalınlığı kontrolleri konsol döşeme kriterlerine göre yapılıyor. Boşluk boyutlarınız büyük olduğu için buralarda tali kirişler tanımlamanız uygun olabilir. veya bu döşemelerde hesap aksı tipi "üstte + altta düz donatı olarak seçilebilir. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Döşeme boşluklarından dolayı döşeme kalınlığı kontrolleri konsol döşeme kriterlerine göre yapılıyor. Boşluk boyutlarınız büyük olduğu için buralarda tali kirişler tanımlamanız uygun olabilir. veya bu döşemelerde hesap aksı tipi "üstte + altta düz donatı olarak seçilebilir. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
T ttalhagclu Yeni Üye Dün 17:21 da #3 evet tali kirişlerden sonra istediğim sonuca ulaştım teşekkür ederim