Hesap akslarını düzenleyiniz L tipi döşeme için ilave hesap akslarını tanımlayın.projemde donatı yetersiz sorununu çözemedim

1Ünver Bey'in açıkladığı gibi projeniz 11 versiyonunda sorunsuz bir şekilde çözülmektedir. Döşeme sonlu elemanları ile ilgili iyileştirmeler ve düzeltmeler yapılmıştır.
Ünver Bey'in yönteminden farklı olarak K61 kirişinin aksını sağ tarafa alarak tanımlarsanız analiz yapılabilmektedir.
Ekli dosyayı görüntüle 56667
Yardım sayfalarını inceleyiniz.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Hesap akslarını düzenleyiniz L tipi döşeme için ilave hesap akslarını tanımlayın.
Alt ve üst donatı olarak ayarların.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.Yetersiz olan donatıları Ø8/10 şeklinde düzenleyiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 56668
Ünver Bey'in açıkladığı gibi projeniz 11 versiyonunda sorunsuz bir şekilde çözülmektedir. Döşeme sonlu elemanları ile ilgili iyileştirmeler ve düzeltmeler yapılmıştır.
Ünver Bey'in yönteminden farklı olarak K61 kirişinin aksını sağ tarafa alarak tanımlarsanız analiz yapılabilmektedir.
Ekli dosyayı görüntüle 56667
Yardım sayfalarını inceleyiniz.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Hesap akslarını düzenleyiniz L tipi döşeme için ilave hesap akslarını tanımlayın.
Alt ve üst donatı