Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba, döşeme kalıp detayına baktığım zaman donatıyı sadece üst olarak görüyorum, alt-üst şeklinde neden atmıyor? Gözden kaçırdığım bir ibare mi var-değişiklik yapmam gereken bir nokta?
Teşekkür ediyorum.
döşeme kalınlığı 30 cm. kiriş yüksekliği 30cm. kiriş yüksekliği döşeme yüksekliğinin 3 katından az olamaz. (90 cm olmalıdır.) mevcut döşemeleri silip yeniden yerleştiriniz. (ağ oluşmuyor). donatı çapları karma. 12lik seçecekseniz diğerlerini kaldırınız (donatı seçimden) döşeme b.arme hesap aksından üst düz, alt düz olarak tüm döşemelerde sırayla olşturup analiz yapınız. ben 12lik donatı seçtim .kurtarıyor.
Projenizde analiz esnasında "döşemelerde ağ oluşturulamıyor" hataları veriliyor.
Döşeme kenarı objeleri hatalı tanımlanmış hepsini silin,
Bir döşemeyi seçin, sağ tuş menüsünden hepsini seç komutuna tıklayın. Tüm döşemeleri silin ve yeniden tanımlayın.
Döşemeleriniz tek doğrultuda çalışan döşemeler. Uzun yönde sadece altta dağıtma donatısı ve mesnet ilave donatıları konulmaktadır. Ts500'e uygun şekilde donatı seçimi yapılmaktadır.
Altta ve üstte donatı seçimi yapmak isterseniz betonarme hesap aksı edit komutu ile istenilen donatı seçimi yapılabilir.