İnternete bağlı iken programı çalıştırdığınızda -Yeni bir versiyon var(7.015). son versiyonu yüklemek ister misiniz?- sorusuna evet derseniz, son versiyonu yükleyebileceğiniz sayfaya yönlendirilirsiniz.o-ren ishii":2xu61y8s' Alıntı:çok teşekkür ederim okuyunca ben de farkettim hatalarımı acemiyim birazbi de ben idecad 6 versiyonu kullanıyorum sizin kullandığınız v7 dolayısıyla açamıyorum düzelttiğiniz projeyi. onu nasıl halledebiliriz
Rijit bağlantılar kırmızı da olabilir yeşil de... Kırmızı olması bir sorun değildir.sereze":evxm8rld' Alıntı:.... ayrıca sizin düzelttiğiniz düğüm noktalarındaki rijit bağlantılar da kırmızı renk yeşil değil. Kırmızı olması bir sorun mudur acaba?
öneri proje ekte. bina dışındaki merdivene temel ekleyiniz.Projedeki sehim sorununu gideremedim. Yardımcı olabilir misiniz.
bağ kirişi iki kolonu birbirine bağlamak için kullanılır.Merdiven altına bağ kiriş koydum. Doğru bir çizim mi olmuş?
Geometri kontrolündeki hataları gidermenizi öneririm.DZ02 döşemesinin sehim sınırı hatasını gideremedim. ve zemin katta ki DZ15 döşemesin de üstte donatı çıkarmak istedim nasıl yapabilirim.
Giderdim ancak sehim hatasını gideremedim.Yardımcı olabilir misiniz? Projeyi güncelledim.Geometri kontrolündeki hataları gidermenizi öneririm.
Güncel halini atabilir misiniz?Giderdim ancak sehim hatasını gideremedim.Yardımcı olabilir misiniz? Projeyi güncelledim.
Eklediğiniz "K.İ.B.1.cde" projesinde analizde zemin katta DZ06 döşemesinde ağ oluşturulamıyor. Döşeme sınırları hatalı oluşmuş. Döşeme tekrar tanımlandığında döşeme ağ oluşturma sorunu ve buna bağlı olan döşeme sehim sorunu çözümleniyor.Giderdim ancak sehim hatasını gideremedim.Yardımcı olabilir misiniz? Projeyi güncelledim.
çok teşekkür ederim Levent bey.bir şey daha sormak istiyorum ;kiriş ilave donatılarının boylarına müdahale edebiliyor muyuz programda.Eklediğiniz "K.İ.B.1.cde" projesinde analizde zemin katta DZ06 döşemesinde ağ oluşturulamıyor. Döşeme sınırları hatalı oluşmuş. Döşeme tekrar tanımlandığında döşeme ağ oluşturma sorunu ve buna bağlı olan döşeme sehim sorunu çözümleniyor.
Ekli dosyayı görüntüle 28585
Ekli dosyayı görüntüle 28587
DZ09 döşemesine ait 1 nolu donatı aksı da hatalı.
İyi çalışmalar