E ErTa061 Yeni Üye Perşembe saat 17:01'de #1 Kolonlara izolatör tanımlası yaparken, temelimizi izolatör yüksekliği kadar aşağı taşımamız gerekir mi? sap2000 mantığında mı ilerlemeliyiz?
Kolonlara izolatör tanımlası yaparken, temelimizi izolatör yüksekliği kadar aşağı taşımamız gerekir mi? sap2000 mantığında mı ilerlemeliyiz?
Yasin TEZEL Kıdemli Uzman Üye Perşembe saat 17:36'de #2 Hayır, Temeli mevcut kotunda tanımlayın. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Deprem izolatörü , kolon/temel apl. veya kolon düşey açılımlarında çizimlerde detay olarak verilmez. Detay çizimlerini sizin oluşturmanız gerekir.
Hayır, Temeli mevcut kotunda tanımlayın. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Deprem izolatörü , kolon/temel apl. veya kolon düşey açılımlarında çizimlerde detay olarak verilmez. Detay çizimlerini sizin oluşturmanız gerekir.