V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

dilatasyonlu yapılarda rz burulma oluşması

asiye_kryr

Yeni Üye
Merhaba üç bloktan oluşan dilatasyonlu yapıda her bir bloğu kendi içinde çözdüğümde ilk modlarda burulma oluşmazken, birlikte çözdüğümde ilk iki modda burulma oluşmaktdır, rz burulma modu kütle katılımı çok yüksek çıkmaktadır, temel sistemini beraber çözeceğim için bu şekilde girmem gerekliydi, burulma modunun değişmesi için ne yapmalıyım , ekte dosyayı iletiyorum cde ile kaydederken kapandığı için rar dosyasını iletiyorum
ek:
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

bu sorum için dönüş yapabilirseniz sevinirim, blokları birlikte çözerkenki sıkıntı nedir, temeli dahi girmediğim için normalda aynı çıkması gerekirken farklı sonuçlar çıkmaktadır.

Size tavsiyem birlikte çözmeyin ayrı ayrı çözüp analizinizi tamamladıktan sonra bütün yapıları bir araya getirip temel için analizlerinizi tamamlayın. Sonra sadece temel hesaplarınızı kaydedin. Diğer raporlarınıza ekleyin.
Eskiden temel tesirlerini al diye bir komut vardı programda. Bu komutu kullanarak başka bir datadaki temel tesirlerini alıp yükleyebiliyordunuz. Ama artık o kaldırıldı bende bu şekilde çözüm üretiyorum.

Geri