O OLGUN KALE Yeni Üye 8 Ara 2017 #1 EĞRİREL DUVARA EĞRİSEL PENCERE TANIMLADIM SÖVEDE SORUN YAŞIYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİ. İYİ ÇALIŞMALAR. Ekli dosyalar 1.PNG 619.2 KB · Görüntüleme: 5,666
EĞRİREL DUVARA EĞRİSEL PENCERE TANIMLADIM SÖVEDE SORUN YAŞIYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİ. İYİ ÇALIŞMALAR.
Zeynep ALADAĞ Tanınmış Üye 8 Ara 2017 #2 Merhabalar, Sorun yaşadığınız örnek çizimi ya da proje dosyasını ekleyebilir misiniz? İyi çalışmalar
O OLGUN KALE Yeni Üye 8 Ara 2017 #3 DOSYA BOYUTU 12 MB OLD. YÜKLEYEMEDİM PENCERE DİO UZANTISI İZNLİ DEĞİL ŞEKLİNDE UYARI VERİYOR
O OLGUN KALE Yeni Üye 8 Ara 2017 #4 KÜÇÜK BİR ÇİZİM İÇİN DOSYA BOYUTU ÇAK FAZLA DEĞİLMİ BİR YERDE HATA MI YAPIYORUM
Zeynep ALADAĞ Tanınmış Üye 8 Ara 2017 #5 Projenizi upload sitelerinden birine yükleyip, linkini verebilirsiniz. (wetransfer, upload.gen.tr dosya.tc vb...)
Projenizi upload sitelerinden birine yükleyip, linkini verebilirsiniz. (wetransfer, upload.gen.tr dosya.tc vb...)
O OLGUN KALE Yeni Üye 8 Ara 2017 #6 Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Zeynep ALADAĞ Tanınmış Üye 8 Ara 2017 #7 Oluşturduğunuz pencereden kaynaklı problem yaşanıyor. Farklı bir pencere tipi seçildiğinde söve doğru bir şekilde oluşuyor. Ekli dosyalar 1.png 557.4 KB · Görüntüleme: 5,638
Oluşturduğunuz pencereden kaynaklı problem yaşanıyor. Farklı bir pencere tipi seçildiğinde söve doğru bir şekilde oluşuyor.