R Reşat Zazoğlu Üye Bugün 10:12 #1 elimde böyle bir proje var zemin katta rijitlkik merkezi ile ağrılık merkezi çok uzak gibi geldi bana tavsiye olarak ne verirsiniz proje hakkında Ekli dosyalar A BLOK.cde A BLOK.cde 4.7 MB · Görüntüleme: 4
elimde böyle bir proje var zemin katta rijitlkik merkezi ile ağrılık merkezi çok uzak gibi geldi bana tavsiye olarak ne verirsiniz proje hakkında
Ünver ÖZCAN Uzman Üye Bugün 11:48 #2 Reşat Zazoğlu' Alıntı: elimde böyle bir proje var zemin katta rijitlkik merkezi ile ağrılık merkezi çok uzak gibi geldi bana tavsiye olarak ne verirsiniz proje hakkında Genişletmek için tıkla ... tavsiyem; --bodrum+1 katlı binada yeterlidir, --toprak yatay yüklerini giriniz, --dış akslarda çerçeve oluşturunuz.
Reşat Zazoğlu' Alıntı: elimde böyle bir proje var zemin katta rijitlkik merkezi ile ağrılık merkezi çok uzak gibi geldi bana tavsiye olarak ne verirsiniz proje hakkında Genişletmek için tıkla ... tavsiyem; --bodrum+1 katlı binada yeterlidir, --toprak yatay yüklerini giriniz, --dış akslarda çerçeve oluşturunuz.
R Reşat Zazoğlu Üye Bugün 12:30 #3 dış akslar derken aksı ordanmı atayım anlamında bide toprak yatay yüküde nasıl gireyim
Ünver ÖZCAN Uzman Üye Bugün 16:56 #4 Reşat Zazoğlu' Alıntı: dış akslar derken aksı ordanmı atayım anlamında bide toprak yatay yüküde nasıl gireyim Genişletmek için tıkla ... Modelle önerilerim; --eğik kiriş ile birleştirilebilir veya kolon çevrilip uzatılarak çerçeve oluşturulabilir, --toprak yükü nasıl girilir, Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Son düzenleme: Bugün 17:05
Reşat Zazoğlu' Alıntı: dış akslar derken aksı ordanmı atayım anlamında bide toprak yatay yüküde nasıl gireyim Genişletmek için tıkla ... Modelle önerilerim; --eğik kiriş ile birleştirilebilir veya kolon çevrilip uzatılarak çerçeve oluşturulabilir, --toprak yükü nasıl girilir, Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.