M muharremyerdelen Yeni Üye 6 May 2021 #21 Levent bey wetransfere eklemeye çalıştım umarım olmuştur Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. l
Levent bey wetransfere eklemeye çalıştım umarım olmuştur Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. l
Levent Özpak Administrator 6 May 2021 #22 Projenizin Ver 10.20 demo sürümünde açılabilir hali ektedir. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Projenizin Ver 10.20 demo sürümünde açılabilir hali ektedir. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
M muharremyerdelen Yeni Üye 6 May 2021 #23 Levent Özpak":1ic0s3gg' Alıntı: Projenizin Ver 10.20 demo sürümünde açılabilir hali ektedir. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim.
Levent Özpak":1ic0s3gg' Alıntı: Projenizin Ver 10.20 demo sürümünde açılabilir hali ektedir. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim.
M mustafagr Yeni Üye 31 Ara 2021 #24 Merhaba linkteki idecad eski versiyondaki ekli projeyi lisansını satın aldığım versiyon 10.92'de açmak istiyorum.convert edebilirmisiniz.Teşekkkür ederim. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Merhaba linkteki idecad eski versiyondaki ekli projeyi lisansını satın aldığım versiyon 10.92'de açmak istiyorum.convert edebilirmisiniz.Teşekkkür ederim. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Levent Özpak Administrator 31 Ara 2021 #25 mustafagr' Alıntı: Merhaba linkteki idecad eski versiyondaki ekli projeyi lisansını satın aldığım versiyon 10.92'de açmak istiyorum.convert edebilirmisiniz.Teşekkkür ederim. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... Dosyayı V7.022 sürümünde açıp, kayıt ettikten sonra V10.92 sürümünde açabilirsiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
mustafagr' Alıntı: Merhaba linkteki idecad eski versiyondaki ekli projeyi lisansını satın aldığım versiyon 10.92'de açmak istiyorum.convert edebilirmisiniz.Teşekkkür ederim. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... Dosyayı V7.022 sürümünde açıp, kayıt ettikten sonra V10.92 sürümünde açabilirsiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.