Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eski yapıların performans değerlendirmesini yapmak için olan etriye aralıkları ile projeyi tamamlayamıyorum . o olmadığı içinde analizim doğru olmuyor buradaki gibi ben sistemime nasıl işleyebilirim @2m proje@Yasin TEZEL
eski yapıların performans değerlendirmesini yapmak için olan etriye aralıkları ile projeyi tamamlayamıyorum . o olmadığı içinde analizim doğru olmuyor buradaki gibi ben sistemime nasıl işleyebilirim
Kolon ayarları penceresinin "statik/betonarme" sekmesinde boyuna donatı bindirme ekini 2007 yönetmeliği olarak seçip normal analizi tekrarlayın. Daha sonra donatı tasarım ekranından donatı düzeninizi yapabilirsiniz.
Kolon ayarları penceresinin "statik/betonarme" sekmesinde boyuna donatı bindirme ekini 2007 yönetmeliği olarak seçip normal analizi tekrarlayın. Daha sonra donatı tasarım ekranından donatı düzeninizi yapabilirsiniz.