Fransız ve balkonlarda sorun

Merhabalar herkese.Yapmakta oldugum ılk projemı paylasmak ıstıyorum . Projede bodrum katta doseme kenarı ıle olusturdugum alanlara doseme atamıyorum aynı sekılde 1 katta line ile yerlerını bellı ettıgım alanlara fransız balkon koyamıyorum.Öncelıkle bu konuda yardımcı olursanız cok mutlu olurum .Şuankı analızde k143 ve k153 te sehım sınırı hatası alıyorum bır turlu gıderemedım bu konuda da yardımlarınızı ve bılgılerınızı beklıyorum .Son olarak kat kopyaladıgımda k48 kırısı tum katlarda kesme sorunu olusturuyor. yardımlarınızı ve tavsıyelerınızı beklıyorum . iyi calısmalar .
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
 
arembero":189n57mf' Alıntı:
Merhabalar herkese.Yapmakta oldugum ılk projemı paylasmak ıstıyorum . Projede bodrum katta doseme kenarı ıle olusturdugum alanlara doseme atamıyorum aynı sekılde 1 katta line ile yerlerını bellı ettıgım alanlara fransız balkon koyamıyorum.Öncelıkle bu konuda yardımcı olursanız cok mutlu olurum .
Merhaba,
Döşeme kenarlarının kiriş ve panel objelerine bağlanabilmesi için Yardımcı toolbardaki "kesişimlerle böl satırını" aktif hale getirerek giriniz.
 
tesekkur ederım cevabınız için . Diğer sorunlarımada yardımcı olabılırsenız cok mutlu olurum. Kırıslerdeki sehim sınırı hatasını asamadım .
 
Geri
Üst