A aydın09 Yeni Üye 23 Eyl 2023 #1 ekteki projede bir türlü x yönü ötelenmeyi kesemedim lütfen yardım edermisiniz.teşekkürler Ekli dosyalar harun.cde harun.cde 866.7 KB · Görüntüleme: 9 harun.PNG 23.8 KB · Görüntüleme: 12
Rıdvan TURAN Kıdemli Üye 23 Eyl 2023 #2 aydın09' Alıntı: ekteki projede bir türlü x yönü ötelenmeyi kesemedim lütfen yardım edermisiniz.teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. EK-1 EK-2 EK-3
aydın09' Alıntı: ekteki projede bir türlü x yönü ötelenmeyi kesemedim lütfen yardım edermisiniz.teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. EK-1 EK-2 EK-3
A abaci09 Etkin Üye 23 Eyl 2023 #3 Çok teşekkür ederim hocam arkadaki iki kolonu perdeye be öndeki sol kolonuda c yönünde perde yaptım otopark için 3 m giriş yeterli imiş sorunu çözfüm tekrardan çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim hocam arkadaki iki kolonu perdeye be öndeki sol kolonuda c yönünde perde yaptım otopark için 3 m giriş yeterli imiş sorunu çözfüm tekrardan çok teşekkür ederim