hatalı bir durum değil. kolon koymanız gerekmez.2 katlı Garaj Kısmına ait bi görsel bırakıyorum perde içine en az bir 30/60 kolon koymam gerekiyor degil mi Bu tarz bodrum perdesine kirişi saplamak hatalı bir durum.
Yok.Belediye bodrum perdelerini taşıyıcı özellliği olmadıgını kolon koymamın şart oldugunu söyledi acaba bunla alakalı bir yönetmelik var mı hocam sunabilecegim
Bildiğim kadarıyla kolon koymadan modelleyemiyor.Yok.
Benim anladığım kadarıyla Belediye, diğer programda modellemede konulması gereken kolonu idecad de de konulacak sanıyor.
Banada Mimari Ofis böyle bir şey söyledi bunun mümkün olmadıgını dile getirdim ruhsatı gösteririm dedi bir şey diyemedimDemek ki o yüzden 25lik kolonlar oluyor o projelerde, bende jetonlar yeni düştü
Diger programda mı öyle bir şey var hocam demekki bu yüzden böyle oluyor diye diretiyorlar banaBildiğim kadarıyla kolon koymadan modelleyemiyor.
perdelerin taşıyıcı özelliği yok muBelediye bodrum perdelerini taşıyıcı özellliği olmadıgını kolon koymamın şart oldugunu söyledi acaba bunla alakalı bir yönetmelik var mı hocam sunabilecegim