V11'i Online Satın Alın

V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

Geometri Kontrolü Yapamıyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan proisa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

proisa

Tanınmış Üye
Merhabalar

Ekli projede geometri kontrolüne tıklayınca hiçbirşey çıkmıyor. Proje ekranına geri dönüyor.
Acil yardım lütfen

Ekli dosyalar

Ben denedim hiç bir sorun yok. Geometri kontrolü yapılabiliyor ve girilen objelerle ilgili de olumsuz bir mesaj yok.

Şimdi farkettim eski projelerim dahil hiç bi projemde geometri kontrolü ya çalışmıyor yada pencere gözükmüyor.
Hiç bir şey çıkmıyor.
Hiç bi program veya güncelleştirme de yüklemedim. Niye oldu anlamadım. Bilgisayara özel bi problem oluştu galiba...
Çözümünü bilen varsa yardımcı olsun lütfen..

Yada ide yi silip baştan yüklesem düzelir mi acaba

Sistem geri yükleme yaptım düzelmedi.
ide yi silip baştan yükledim yine olmadı.
Format a kadar dayandı iş :)

Arkadaşlar sorunu çözdüm ama baya uğraşmam gerekti...
Anlatayım da olur ki birinin başına gelirse yardımı olur.

Anladım ki geometri kontrolü sonuç penceresi açılıyordu fakat ekran dışında alakasız ve uzak bir koordinatta açıldığı için gözükmüyordu.

C dizininde gizli dosyaları açarak progdata klasörüne ordan idestatik klasörüne girdim ve bütün dosyaları sildim. Düzelti...

Herkese hayırlı işler...

Merhaba;
Keşke ctrl+shift tuşlarına basılı tutarken program kısayoluna çift tıklayıp programı çalıştıraydınız :)
böylelikle bukadar uğraşmanıza gerek kalmadan sorununuz çözülmüş olurdu.

Saygılarımla.

2m proje":280374im' Alıntı:
Merhaba;
Keşke ctrl+shift tuşlarına basılı tutarken program kısayoluna çift tıklayıp programı çalıştıraydınız :)
böylelikle bukadar uğraşmanıza gerek kalmadan sorununuz çözülmüş olurdu.

Saygılarımla.

Yapma ya :)
Teşekkür.... Forumcuları seviyorum... :)

Aynı problemi bende yaşadım dediğinizi yaptım ancak bilgisayarı da yeniden başlatmam gerekti sonrasında düzeldi. Bunu yaşayan arkadaşlar yeniden başlatmadan düzelmedi diye düşünmesinler, iyi çalışmalar...

Geri