V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

GRUP PERDE

mehmet.mese2143

Etkin Üye
MERHABA ARKADAŞLAR,PAYLAŞTIĞIM PROJEDE L GRUP PERDE VAR,BU GRUP PERDELERİM UZUNLUK ÖLÇÜLERİ 100*190, L GRUP PERDELERİ MİMARİ PROJEDEN DOLAYI GRUP PERDELER 100*160 OLUCAK BU ŞEKİLDE OLDUĞU VAKİT L GRUP PERDE HER İKİ KOLUDA KISA PERDE OLUCAK BÖYLE TASARIMIN DOĞRULUĞUNDAN EMİN OLAMADIM. SİZ DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIMIN BU KONU HAKKINDA YORUMLARINI MERAK EDİYORUM...

Ekli dosyalar

MERHABA ARKADAŞLAR,PAYLAŞTIĞIM PROJEDE L GRUP PERDE VAR,BU GRUP PERDELERİM UZUNLUK ÖLÇÜLERİ 100*190, L GRUP PERDELERİ MİMARİ PROJEDEN DOLAYI GRUP PERDELER 100*160 OLUCAK BU ŞEKİLDE OLDUĞU VAKİT L GRUP PERDE HER İKİ KOLUDA KISA PERDE OLUCAK BÖYLE TASARIMIN DOĞRULUĞUNDAN EMİN OLAMADIM. SİZ DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIMIN BU KONU HAKKINDA YORUMLARINI MERAK EDİYORUM...
Modelle önerilerim;
--grup perde modellemesi doğru,
--4. katta duvar yüklerini kaldırınız,
--merdivenler mesnetlenmemiş,
v11.22.2 kullanınız.

Modelle önerilerim;
--grup perde modellemesi doğru,
--4. katta duvar yüklerini kaldırınız,
--merdivenler mesnetlenmemiş,
v11.22.2 kullanınız.
ÜNVER HOCAM CEVAP VERDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER. -Perde kalınlığı 30 cm grup perde ölçüsü 100*160 olduğunda herhangi bi sorun teşkil etmiyor değil hocam.(1/6 kuralı) -Proje etüd aşamasında olduğu için gözümden kaçmış hocam :) (Normalde bütün projelerde duvar ikonu ile duvarları işliyorum) -Merdiven mesnetlemesi konusunda hem fikiriz hocam ama ilgili belediye merdiven mesnetlemesini bu şekilde istiyor maalesef.

Merhaba;
projenizden gördüğüm haliyle bahsettiğiniz perdelerde kalınlık 30cm dolaysıyla 1/6 koşulunu sağlaması için perde boyutunun 30/180 olması gerekir. 30/100/160 şeklindeki L perdeler perde şartını sağlamaz ve poligon kolon olarak modellenmesi gerekir.
1771914719589.png

Saygılarımla.

Geri