S srdstrk Yeni Üye Pazartesi saat 22:39'de #1 idecad de (kolon-kiriş-döşeme-temel-donatı) gibi elemanların yazı tipi ve renklerini değiştirerek autocad e aktardım çıktı alırken kalem kalınlıklarını nasıl ayarlayabilirim, renk değiştiği için kayıtlı kalem kalınlıkları değişiyor mu ?
idecad de (kolon-kiriş-döşeme-temel-donatı) gibi elemanların yazı tipi ve renklerini değiştirerek autocad e aktardım çıktı alırken kalem kalınlıklarını nasıl ayarlayabilirim, renk değiştiği için kayıtlı kalem kalınlıkları değişiyor mu ?
Şükrü Şahin Kıdemli Üye Dün 15:38 da #2 srdstrk' Alıntı: idecad de (kolon-kiriş-döşeme-temel-donatı) gibi elemanların yazı tipi ve renklerini değiştirerek autocad e aktardım çıktı alırken kalem kalınlıklarını nasıl ayarlayabilirim, renk değiştiği için kayıtlı kalem kalınlıkları değişiyor mu ? Genişletmek için tıkla ... Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
srdstrk' Alıntı: idecad de (kolon-kiriş-döşeme-temel-donatı) gibi elemanların yazı tipi ve renklerini değiştirerek autocad e aktardım çıktı alırken kalem kalınlıklarını nasıl ayarlayabilirim, renk değiştiği için kayıtlı kalem kalınlıkları değişiyor mu ? Genişletmek için tıkla ... Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.