A ahmetdirama Yeni Üye 12 Ara 2015 #1 Merhaba iyi günler. idecad statik kursu almak istiyorum. kursu programı var mı acaba ?
B Bedirhan Yeni Üye 26 Ara 2015 #2 Merhaba, İmo kurs açıyor takip edip adınızı yazdırmanızı öneririm. 16 Kasım , 16 Aralık arası Kursu vardı mesela ...
Merhaba, İmo kurs açıyor takip edip adınızı yazdırmanızı öneririm. 16 Kasım , 16 Aralık arası Kursu vardı mesela ...
M mantar döşeme Yeni Üye 28 Ara 2015 #4 Hakan bey bu eğitimler yeterli oluyor mu yoksa bunlardan sonra ekstradan eğitim alalım mı ? cevabını için şimdiden teşekkür ederim.
Hakan bey bu eğitimler yeterli oluyor mu yoksa bunlardan sonra ekstradan eğitim alalım mı ? cevabını için şimdiden teşekkür ederim.
Hakan Şahin Administrator 28 Ara 2015 #5 mantar döşeme":2nzs09o9' Alıntı: Hakan bey bu eğitimler yeterli oluyor mu yoksa bunlardan sonra ekstradan eğitim alalım mı ? cevabını için şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Eğer proje yapma deneyiminiz varsa ve yönetmeliklere hakimseniz bu eğitimlerle birlikte programı tam olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.
mantar döşeme":2nzs09o9' Alıntı: Hakan bey bu eğitimler yeterli oluyor mu yoksa bunlardan sonra ekstradan eğitim alalım mı ? cevabını için şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Eğer proje yapma deneyiminiz varsa ve yönetmeliklere hakimseniz bu eğitimlerle birlikte programı tam olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.