ideCAD Statik Demo analiz esnasında kapanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emerson12

Yeni Üye
Merhaba
İdecad Statik Demo sürümü indirdim. Daha yeniyim programı öğrenmeye çalışıyorum.
Basitinden kolon kiriş ve döşeme modelledim. Herhangi bir geometrik hata vb yok. Analiz Tasarım'a tıkladığımda Analiz Durumu penceresi açılıyor, "*Ritx Yöntemi Kullanılıyor*" işlem sırasında program aniden kapanıyor. Uyarı vb vermiyor.
Microsoft Visual 2019 x64 ve x84 sürümleri bilgisayarımda yüklü. Çözüm için C diskindeki programdata klasöründeki İdecad klasörünüsilip uygulamayı ctrl+shift'e basılı tutarak açtım ama sonuç değişmedi. Programı kaldırıp yeniden indirdim. Microsoft Visual 2019 u da silip tekrar yükledim. Sorun çözülmedi.
Modellememde sıkıntı vardır diye internetten 1-2 hazır model indirdim, onlarda da aynı aşamada program kapandı.
Konuyla alakalı uzman kişiler yardımcı olursa çok memnun olurum.
 
Denemek isteyen olursa analizini yapmaya çalıştığım proje ektedir.
 

Ekli dosyalar

  • DENEME SAGLIK.ide10demo
    975 KB · Görüntüleme: 7
Öncelikle vakit ayırıp denediğiniz, uğraştığınız için çok teşekkür ederim. Uzmanlardan konuyla ilgili yardımcı olmalarını rica ediyorum
 
Konunun özeti aşağıdadır.

"*Ritz Yöntemi Kullanılıyor*" işlem sırasında program aniden kapanıyor. Uyarı vb vermiyor.

1625923422062.png
 
Daha yeniyim programı öğrenmeye çalışıyorum.
Bu kadar kısa sürede Maşallah iyi aşama kaybetmişsiniz.
Tabi size yardımcı olur arkadaşlar. Uygun görürlerse uzaktan bağlanırlar da. Bu projeniz herhangi bir kırılma olmadan analiz ediliyor.
Ancak şunu sormadan edemiyorum. Siz demo kullanarak bu proje ile niçin bu kadar uğraşıyorsunuz. Demo ile üretilen projeler ticari maksatla kullanılamaz. Ancak eğitim amaçlı kullanılabilir.
Demo size programın kullanımı ile ilgili fikir vermek için üretilmiştir.
 
Bilgilendirme ve iltifat için teşekkür ederim İsmail Bey. Ekteki projede giriş katın kolon, kiriş ve döşemesi var. Modelleme yöntemi öğrendim, ama bu hatanın çözümü anlamıyorum maalesef.
 
Sorun devam etmekte. Yardımcı olabilecek biri yok mu acaba?
Projenizi eklediğiniz haliyle bizim bilgisayarlarımızda ve denediğimiz kullanıcılarımızın bilgisayarlarında v10.20 demo program ile sorunsuz analiz yapılabiliyor. Karşılaştığınız sorun donanımla ilgili olabilir. Başka bir bilgisayarda denemenizi öneririz.

Sadece lisanslı kullanıcılara teknik desteğin uygun gördüğü durumlarda uzaktan erişimle destek sağlayabiliyoruz, deneme sürümü için bu hizmeti veremiyoruz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst