ideCad Statik Dosya bulunamadı

Mehmet Yl

Yeni Üye
İyi günler , farklı bir bilgisayardan gönderilen bir projeyi açmak istediğimde dosya bulunamadı hatası ile karşılaşıyorum .
Çözümü nedir ?

Teşekkürler
 
"Dosya bulunamadı" uyarısı türkçe karakter sorunundan kaynakmış olabilir. Bu durumda windows dil ve bölge ayarlarını türkçe olarak düzenlerseniz sorununuz çözülebilir. veya idecad proje dosyası isminde ve bulunduğu klasörde türkçe karakter olmayacak şekilde düzenleme yapmanız durumunda da proje dosyası açılacaktır.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
 
Teşekkürler Levent bey . Dosya açıldı türkçe karakterleri kaldırıldığında.
Başka bir sorum olacaktı , windows dil ve bölge ayarlarını türkçe olarak düzenlememe rağmen türkçe karakterlerler ( ı,ğ,ş,ç,ö,ü ) harfleri farklı bir yazı olarak çıkıyor . Bunun çözümü nedir ?
 
Windows dili ve bölgesel ayarlar Türkçe olarak düzenlenmişse Türkçe karakterlerin doğru bir şekilde görünmesi gerekir.
Bölge Ayarları diyaloğunda Yönetimsel sekmesinde "Unicode olmayan programların dili" seçeneğinin Türkçe olup olmadığını kontrol ediniz. Türkçe değilse "Sistem yerel ayarlarını değiştir" bölümünden Türkçe(Türkiye) seçeneğini seçiniz.

1652249667066.png



Eğer ayarlar Türkçe olmasına rağmen bu uyarı çıkıyorsa, ilk olarak farklı bir dil ve ülke seçip bilgisayarınızı yeniden başlatın. Daha sonra tekrar Türkçe (Türkiye) seçip yeniden başlattınız. Bu işlem sorununuzu çözebilir.
 
Geri
Üst